Sivut

torstai 23. elokuuta 2012

sellaasta.

En oo ny viikkoon keriinny postaileen tänne blogiin, ku aina menee tallillaki nii myöhään ja sitte ku tuo koulu ja nii.. Mut kyl tää tästä ku saa vaan rytmistä taas kiinni! =)

Ny vaa pikasesti et mitä on tapahtunu näinä päivinä:

Viime perjantaina olin Emman kans Rannon tallilla, ja hoidettiin koko talli, ja ratsastettiin Ida ja Ruby :) Menin eka Rubyllä, ja sitte vasta Idalla. Mentiin kentällä, johon laitettiin kaiken maan puomitehtäviä yms =) Ja täs siitä kerrasta muutama kuva puhelimella otettuna (laatu pissii myös kaatosateen takia) :

I
Emma ja Ida

Emma ja Ida

Emma ja Ruby

Mä ja Ida

Hieno poni !


=)

Lisää kuvateksti


Sitte lauantaina Anniina tuli meille, ja mentiin sitte ajamaan Intolla vielä illalla. Lisäksi pakattiin kaikki kenttäkisoja varten niin, että aamulla sai vaan laittaa inton koppiin, ja lähteä kohti parkanon seurakenttiksiä !

Sunnuntaina tosiaan lähdettin parkanoon seurakenttiksiin. Meirän mukana oli Niina ja Taika, jotka meni saman luokan ku me. Kisapaikalla oli justiin alkanu pienempi luokka, eli miniluokka, jossa oli korkeutena 50cm esteet, ja harrasteen kouluohjelma. Hetken päästä mentiin laittaan hevoset kuntoon, ja sitte kävelin radan. Oikeestaan mitään ihmeellisempää ei radalla ollu, ku vaa yks muuri :D Ja sitte päätin ratsastaa yhdelle linjalle 4 laukkaa, koska kun muita katto, kaikki melkeen tuli 5, ja tosi juureen. Noh, sitte verkkaan.  Into tuntu aika virkeeltä, ja hyvä niin ;) Tuli ihan hyviä hyppyjä, vaikka ensin Into vähä vahtas keltasta porttia, mutta meni kumminki heti yli. Sitte toiseen suuntaan tultiin okseria, mille tuli parempia hyppyjä ku pystylle. Heti verkan jälkeen saatiiin jäärä radalle, ku lähettiin ekana. Rata sujui tosi hyvin! Eikä Into eres vahrannu sitä muuria!! Päästiin rataesteet siis 0vp. Sitte satulan vaihto, ja kouluosuudelle. En ny voi muuta sanoo, et oli kyl mun ja Inton paras koulurata IKINÄ! Muuten koko ajan peräänannossa ja avuilla, paitsi keskiravis Into pääsi vähä pitkäksi. Saatiin 63% ja risat, että sinänsä olin pettyny prosentteihin, ku vertas kuinka hieno oikeesti rata oli! Mut eipä se haittaa, tärkeintä et ittelle jäi hyvä fiilis ;) Nii ja sitte käytiin myös kävelees maastorata esteitten ja koulun välis. Eipä sielä ollu mitää ihmeellistä, mikä ny olis ihan joku iik este :) Maastoverkas otin vain vähä ravia ja laukkaa, plus vaa kolme hyppyä. Sitte ku päästiin radalle, nii ekat esteet päästiin ihan ongelmitta, jopa veteen into meni! =) Ensimmäinen ongelma kohta oli intolle semmone pieni alamäki, mutta siitäki mentiin hienosti alas. Vasta 6. esteelle tuli eka kielto, semmone värikäs pöytä. No mutta mentiin siiä toisella yrittämällä yli. Sitte sen jälkeen tuli semmone punane PRS-este, jolle toinen kielto. Siitäki mentiin toisella yrittämällä yli, ja sitte oliki enää kaks estettä ylittämättä. Viimeset 2 estettä oli semmone kolmen laukan väli, joka meni oikesti tooosi hienosti! Ja vaikka viimmene este oli radan haastavin este, Into meni sen ongelmitta! Maastosta päästiin 2 kiellolla, ja olin niiin iloonen, ku ny päästiin vihroonki kenttäkisoosta läpi :) Hieno poika <3 Eli luokkana oli helpotettu harraste, rataesteet 70cm, tuttarin kouluohjelma, ja 70cm maastikset, vaikka aika moni oli kyl isompia ku 70cm :D


Maanantain kävin intolla maastos, ja tiistaina inton omistaja ajo sillä.

Eilen oltiin maneesilla, ja menin eka intolla, ja sitte nousin ekaa kertaa Sannin selkään :) Eipä sitä paljo näyttäny haittaavan, vaikka ratsastaja ekaa kertaa seljäs ! Jopa ravasin vähä Inton peräs Sannilla ilman taluttajaa.  Hieno tyttö ! <3


Ja tänäään pääsin vihdoin sänkipelloille laukkailemaan, TÄTÄ ON ODOTETTU KOKO KESÄ :D Intoki näytti tykkäävän !

paras mies <3

<3

<3



Ja eipä täs mitää, huomenna meen Emman kans taas Rantoon tekeen tallityöt, ja toivottavasti mennään myös ratsastamaan. Intolla ratsastaa huomenna Henna :)

xoxo miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti