Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

EI OTSIKKOA.

Moi,

nyt ei ookkaa tapahtunu mitää erikoosta, mutta:

Perjantaina Inton ratsasti yks Henna, ku se ny muutenki silloon tällöön Intoa ratsasteleen. Menin Emman kans Rannon tallille taas hoitaan talli, ja ratsastettiin Iida ja Hertta, käytiin niillä vaihdikkaalla maastolenkillä :D

Lauantaina aamusta käytiin ratsastamas Into Emman kans.Mentiin viereiselle pellolle sänkkärille. Aluksi Into vastusteli ravis iha sairaan paljo, yritti nyppiä ohjia yms, mut sit alko kuunteleen ja rauhottu ja meni hyvin :) Sitte laukas ei mitää ongelmaa. Ku itte olin menny jonku vähä vajaan puol tuntia, Emma meni vielä vähä laukkaalemaan, ja ravas loppuravit ja nii, sitte takas tallille :) Eipä tästä sen kummempia.







Vähä päästelyä:D

Into ja Emma

Sitte lauantaina hoirettiin Rannos koko talli, mutta ei päästy ratsastamaan, ku kaikilla vp, ku kaikil lähös kengät irti :D

Minni ja Ida


Manta ja Iitu

Iitu

Lisää kuvateksti



Sitte sunnuntaina hoirettiin Emman kans aamutalli, jonka jälkeen lähettiin äitin kans ähtäriin yu-kisoohi, ja sieltä päin menin kurikkaan kattoon seura-estekisoja :)

Intolla on ny kenkä irti, joten ei sillä ainakaa voi ratsastaa ennenku kengät jalaas, ja sitte se rokotetaan keskiviikkona, nii en varmaa pääse ratsastamaan sillä tällä viikolla.. Mutta meen ratsastamaan yhellä ponilla kurikkaan tällä viikolla ny ainaki:)

nähkäillään ;)
xoxo miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti