Sivut

maanantai 13. elokuuta 2012

ei otsikkoa.

Heippa,

elikkäs, lauantaina olin intolla maastos, ja keskityin koko ajan siihen että se menee muodossa, ja siis ihan kunnon paketis, vaikka ollaanki maastos :) Tuli vähä erilaanen maasto.

 Sunnuntaina oltiin hyppimäs tuomikyläs maastoesteitä, ihan vaan mielenvirkistykseksi, ne on vaa jotain max. 70cm kokosii pikkusia esteitä :) Menin Intolla niitä ja sitte ku Joonaski tuli sinne meijän kans, nii menin myös sitä rataa sillä, ihan samoja esteitä ku intolla ! Into ja Joonas ei kumpikaa mitää kiellelly tms. typerää, paitsi Joonaksella oli ihan sairaan kivaa, ei ollu koskaa ennen hyppiny maastiksia ;) Hyvä hyvä.

Sitte tänää en oo ollu ratsastamas, ku Inton omistaja halus mennä itte. Ja nyt ollaan sovittu nii, et ilmotan aina sunnuntaina inton omistajalle et minä päivinä haluan mennä, (n.5-6krt/viikos), ku se haluaa ittekki ruveta ratsastaan taas parikertaa viikos. Mutta kumminki mennään mun valmennusten, kisojen ja muiden menemisien mukaan =)

Ny tällä viikolla ratsastan Inton ti,ke,to,la ja su :) Alunperin lauantaina piti olla koulukisat, joukkuemestaruudet kauhajoella, mut yllättäe ei tuu joukkuetta, (vaikka ratsastajia kyl olis, mut halukkaita ei), mut tosiaa ei sitte lähetä sinne, jos ei kerra joukkuettakaa /: Ja sunnuntaina on parkanos seurakenttikset, mennää vaa sinne harjottelee, eihä siis tommoset mikkää ns. oikiat kisat oo, mut hyvää harjotusta :) !

Ja kerranki on muutama kuva ;)

Lisää kuvateksti






xoxo miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti