Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

ei otsikkoa.

Hellou !

Eilen mentiin maneesille Tiinan kans, Ella ja Into mukana. Oli järjestetty semmone tapahtuma, johon menin sitte Ellalla ja Intolla "esiintymään". Aluks mun piti näyttää Intolla kaikki askellajit. Ku kaikki oli saanu mennä sen verran ku halus, näytin Ellalla vähä hyppäämistä. Esteet laitettiin niin, että tulin niitä kaheksikolla. Ella oli ihan sika hyvä hypätä, kuunteli hyvin eikä kiirehtiny turhia. Ja mikä parasta, ei lähteny kertaakaa kaukaa :) Ei ollu mitää ongelmia, ja lopuks esteet oli 110cm, jonka jälkeen oli hyvä lopettaa :)

Sitte vähä suunnitelmia :
Huomenna meen tallille yhen luokkalaisen kans, ja toivottavasti sais kuviaki.
9-10 päivinä olis vaikka mitä ohjelmaa. Olis kuivaleiriä, ristiäisiä, heppakerhokoulutusta ja vielä Piuden seuravalmennukset. No, ainaki oli ihan selvää, et haluun mennä Piudeen. Mutta luultavasti meen Piudeen ja koulutukseen. Siitä sitte viikon päästä on lehtimäel aluevalmennukset, että sinne sitte vissihin.

Näin nyt lyhyesti meidän kuulumiset. Toivon nyt että sais kuvia huomiselta, ku kuvien otto on kokonaan jääny ku oon aina yksin tallilla, tai ainaki ilman kuvaajaa.

xoxo miinA :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti