Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

ei otsikkoa.

Ompas tämä loma mennyt nopsasti, mutta onneksi kouluun pitää mennä vasta maanantaina. Nyt lomalla on tapahtunut kaikenlaista. Keskiviikkona lähdettiin kattomaan Disniä. Poni oli oikeen tyytyväisen näkönen elämäänsä, ja muutenki voi hyvin. Talli ja paikat oli siistejä, vaikka olin varautunu ihan siihen et se tyyliin asustaa jossain kaatopaikalla. Ei siltä reissulta silti ilman kyyneleitä tehty. Mutta toivottavasti pääsen pian kattoon Disniä uudestaan, ja silloon sitte ihan ratsastan sillä :)
¨
rakas ♥
Sitten tulomatkalla jäin Tarulle. Ratsastettiin torstaina ja perjantaina, sekä lauantaina hypättiin. Sunnuntaina ja maanantaina mentiin Amorilla pulkkaratsastusta, se on kyl nii kivaa ;) Uudenvuoden vietin Tarulla, Eeppiksen ja Siippiksen kera ;) Oli kyl iha parasta ♥ 1 Ellaa ratsasti äiti, ja sitte yhtenä päivänä Emma kävi ratsastaas sillä :) Intolla kävi ratsastaas äiti, ja sitte Inton omistaja tietty.




Lisää kuvia tulossa..


Eilen tulin kotia, ja menin sitte tietenki ratsastaan Ellan. Kävelin maneesille. Nyt kun oli plussakeli, maneesin katolta tippu koko ajan lunta, ja aluks Ella ihmetteli et mikä se ääni oli, mut eipä mitää kummosia. Aluks verkkasin normaalisti, ja sitte äiti laitto mulle pari estettä. Ellalla on nyt ollu pieni hyppyloma, nii teki taas iha hyvää hypätä. Aluksi tulin ristikoina, ja sitte pikku hiljaa esteet nousi metrin korkusiksi. Ei tultu isompaa, haluttiin vaa muutama hyppy. Sitte ratsastin koulua, pääasias menin keskiympyrällä. Ella oli niin kiva, ei oo hetkeen ollukkaa noin kiva ! Se vaa meni niiin hyvin!Oli vetree, eikä purru yhtää kuolaimeen, ku se on ehkä yleisin ongelma meillä. Sitte kävelin takas tallille, ja hoidin Ellan pois.

Lähden tästä pikku hiljaa tallille, ratsastan tänään ainaki Ellan ja Inton:)

-miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti