Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

kaikennäkööstä

Kerron täs ny perjantaista lähtien pikasesti.

Perjantai 16.11
Menin Hennan kyytis maneesille, sitte siinä itte työstin varsinki laukkaa, ratsastin n. tunnin. Lisäksi menin Lotan selkään (ratsastaja ennen selässä kerran), ja mentiin pari kierrosta eka käyntiä + yks pitkä sivu ravia, eikä neiti mitää tuumannu :>
Illalla menin Parkanoon Tarun luo, ja ratsastettiin illalla poneilla ilman satulaa n. puoli tuntia, minä Amorilla ja Taru Bonnilla, sekä hoidettiin tietenki talli.

Lauantai 17.11
Ratsastettiin illalla reilu puol tuntia tuuppaillen :) ++ tallin hoito. Äiti liikutti Ellan.

Sunnuntai 18.11
Tarulle tuli yks valmentaja, joka piti sitte meille valkan. Tehtiin paljo avoja, neliöllä kaikkee, sitte puomeja ja siirtymisiä :) Amori oli niin kiva, vaikka välillä meinas vähä laiskotella :D Ainaki tuli hiki ! Illalla kotiin, Ellalla oli vapaata, ja Into oli jo liikutettu.

Maanantai 19.11
Intolla reipas reilun tunnin pitunen maasto, ja Ellalla puolen tunnin käynti lenkki ilman satulaa :)

Tiistai 20.11
Susan valmennus. Kävelin maneesille, ja sain melkeen heti maneesilla alkaa ravaileen. Aluks tehtiin käynnissä siirtymisiä, eli kootumpaa käyntiä ja sitte keskikäyntiä. Sitten tehtiin etuosakäännöksiä, ja sain tehrä muutaman takaosakäännöksen. Ella meinaa välillä olla vähä rauhaton, ku jos vähäkään oon keskittymättä täysillä, Ella rupeen nakkeleen niskoja, ja tietenki automaattisesti koko tehtävä voi mennä perseelleen. Saatiin kyllä tosi näyttäviä tahdikkaita käännöksiä. Sitte tehtiin kolmikaarista, jota tultiin ensin ravissa, sitte suoristuksen jälkeen pari askelta käyntiä ja takas raviin. Kun ne onnistu, niin tultiin koko kolmikaari ravissa. Sain tulla vielä laukassa, joten siinä vähän samalla vastalaukkaa. Kolmikaarien jälkeen tehtiin muutamat lisäykset ravissa. Tuli ihan sika hienoja lisäyksiä kuulemma, ja tuntukin siltä ! Tahti ei muuttunu yhtää, mutta tuli niin liitävää ravia että :> Sitten laukas mulla oli ensin ongelmia tahdin kanssa, mutta kun sain laukan rauhalliseksi, rupesin kans tekeen loivaa uraa laukas, eikä siinä mitää kummosta. Loppu verkkaa tuttuun tapaan eteen alas, ja kyllä huomaa, että joka päivä Ella uskaltaa venyttää alemmas :) Hieno tyty ♥ - Intolla vapaata.

Ja nyt tästä lährenki tallille, tallille tuloo kengittäjä joka kengittää sitte kans Ellan :) Ratsastan Ellan ja pyöräälen Intollaki ratsastaan !

Adioos -miinA-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti