Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Erikoispostaus # Ellan esittely

                                                                      Ellan esittely:


                                                                      t. Prella
                                                                      säkä: n. 170cm
                                                                      syntynyt: 8.12.2002, eli virallisesti Ella on vielä 9 =)
                                                                      ko: hA
                                                                      re: 110-115cm

Lisää kuvateksti
            


Ella on super ihana heppa, vaikka en ole vielä sen kanssa kauaa ehtinyt yhteistyötä tehdäkkään. Ella on hypännyt omistajansa kanssa 110-115cm ratoja, ja kisannut helppoa A:ta. Ella on eteenpäinpyrkiväinen, esteillä kuumuu helposti, varsinkin kun esteet nousee. Olen itse käynyt Ellalla muutaman kerran Susan koulutunneilla, ja olen saanut vain kehuja tuon hevosen kanssa :) Sekä olen käynyt parissa estevalmennuksessa eri valmentajilla. En ole päässyt hyppäämään vielä metriä korkeampaa, mutta pikku hiljaa. Yksissä harjotuskisoissa kävin hyppäämässä 80cm ja 90cm, puhtain radoin. Tavoite olisi nyt mennä seuranmestaruuksiin Ellalla sekä este- että koulupuolelle. 



Kaikkea mitä ollaan nyt Ellan kans tehty, (myös maastoesteet) ovat sujuneet ongelmitta. Ella muuten hiuka tykkäs maastiksista:) Ja tavote oliski päästä menemään kesällä kenttäkisoja. Ella on tosiaan meillä nyt vuoden sopimuksella ylläpidossa, mutta sopimusta on halutessaan vuoden päästä jatkaa, tai jopa ostamista voidaan harkita. 



Ella on kiltti hoitaa, eikä ole kertaakaan edes luiminut millään tavalla. Tarhassa Ella on ehdottomasti pomo, eikä sille kannata tulla muiden ärhentelemään. Ella on nyt laiduntanu Popin kans, mutta koska molemmat on tosi kova tahtosia, välillä tulee vähä kiukuttelua molemmilta. Ainut mikä ehkä mulla ja Ellalla on nyt ongelmana on suitsien laitto. Aluksi suju hyvin, mutta nyt Ella tekee sitä, että koska olen niin lyhyt, ja jos se ei laske päätä en saa suitsia päähän, mutta leivän avulla ollaan seki ongelma ratkaistu :D Ella on myös maastovarma, ei pelkää traktoreita tai muita isompia koneita.



Ratsastan Ellalla 6krt viikossa, ja yksi niistä päivistä on rennompi päivä (mm. käyntimaasto) ja joskus vapaapäivinä juoksutetaan. Äiti myös ratsastaa jos vain kerkee (ja jos mä annan xD)





Toivottavasti nyt meidän yhteistyö  pysyy hyvänä :)


♥ WE ARE LIKE DIAMONDS IN THE SKY ♥




_________________________________________________________________________________

Aattelin tehrä viikonloppuna tästä viikosta kunnon pitkän postauksen valmennuksista yms, ku niitä on ny täs viikon sisällä ollu, ja muutenki vähä ollu ohjelmaa. Lauantaina meen Intolla ilmaoen aluekisoihin hyppään seura 70cm ja alue 80cm. Saa ny nähärä kuinka menöö, ku en oo pitkään aikaan sillä hypänny :) 

adioos ens kertaan ;)

-miinA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti