Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Ilmajoki alue-este 10.11.2012 ja muuta ratsastelua.

Hei,

lauantaina oli täällä ilmajoella alue-este kisat ja menin Intolla sielä seura 70cm ja alue 80cm. Kisat oli aika pieni muotoset, ku täältä pohjanmaalta oli paljo väkiä MJ-katsastuksis sekä pohjanmaan kenttäkatsastuksis. Kisois oli luokat seura 60cm ja 70cm, alue 80cm,90cm ja 100cm. 60cm oli osallistujia jotai vähä alle kymmene, 70cm oli n. kymmene. 80cm oli n.13, 90cm oli n.8 ja metris neljä.

Joo, aamulla heräilin kahreksan mais, ja siitä sitte pikku hiljaa lährettiin tallia kohti. Tallilla harjasin Inton, sekä selvitin hännän. Suojat laitoon jo koppiin. Kello oli jotai puoli kymmene ku lährettiin maneesille. Maneesilla oli menos 60cm eka verkka ku päästiin perille. Menin sitte kansliaan näyttään paperit, ja sen jälkeen mentiin vähäksi aikaa hommiin. Sitte pian oli vuoros rataan tutustumine. Rata oli helppo ja semmone. Menin pikoohi Inton selkään, ja oikeestaan verkassa (pihalla) pysty vaan käveleen, ku yöllä oli ollu pakkasta, maa oli ihan jääs. Verkassa otin heti ravia ja työstin ihan normisti. Pian kevyttä laukkaa pari kierrosta, ja pikku hiljaa hyppyjä. Tuli tosi kivoja hyppyjä, mutta yks ongelma oli. Into vaa päästeli meneen, eikä pirätteet menny millää läpi.. Radalle sitte pikku hiljaa. Sai tehrä maneesiin päästessään yhden verkka hypyn vielä yhrelle esteelle. Hyörynnin sen, ja sen jälkeen sitte radalle. Sama touhu jatkui, eli Into vaan yritti mennä täysiä, ja kaarteet vaa suoriks ja näi :D Luokka oli tyyliarvostelu, ja todellakaan meidän meno ei ollu ihan mitää meirän parhainta, ainakaan mielestäni. Itte en ollu oikee tyytyvääne, mutta muiden mielestä meno oli näyttäny oikeenki hyvältä :) Ja nollilla päästiin maaliin kuitenki. Olin lopuksi 5/. Ihan hyvin se meni =) 80cm rata oli kans iha heleppo, ja tein samalla tavalla verkan yms. Lährin luokan viimmesenä, KERRANKI ! Tuli tosi hienoja ratoja muille, ja super aikoihin, ja aattelin etten millään pärjäisi :D Radalla Into oikeen sytty, ja perusrata nollilla. Uusintaan siis --> Uusinta meni ihan sika hyvin, ja päästiin hyvään aikaan! Ratani jälkeen kuuluttaja kuuluttu minun tulleen luokas toiseksi, ja olin iha sika tyytyvääne ! <3 Hyvä Into ! Kunniakierros mentiin kunnialla ;) Palkinnoksi saatiin siis sinine ruusuke ja huopa.

_________________________________________________________________________________

Sitte sunnuntaina kävin Intolla maastos jaja illemmalla mentiin maneesille. Ratsastin eka Popin jonka jälkeen Ellan :)

Tänään juoksutin Inton ja menin ilman satulaa, ja Ellalla kävin maneesilla taivuttelees ja ratsastin kaikki askellajit rennoiksi yms. perus juttua.

Alunperin tänään piti olla Maijan estevalmennus, mutta ne peruttiin, ku Maija edelleen kipiä /:

Toivottavasti pääsen huomenna Susan kouluvalmennukseen :)


Mutta mutta, eipä täs ny muuta :)

xoxo miinA

ps. sori kuvaton postaus, kuvia tulos ku saan vaan joskus jonku kuvaajan tallille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti