Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Voi sade..

Nyt on ollu ihan paskat kelit.. No eipä se ratsastamista oo silti estäny :D Sunnuntaina kävin Disnin kans maneesilla, ja sieltä tulin ns. uutta kautta takasi, ja siinä vierähti 2½ tuntia, ja siis maneesilla kokeiltiin Inkan ponille Jokerille Disnin satuloita. Ja sitte eilen olin maastos kans.

Tänään oli tosi kostee ja sateinen päivä, mutta menin tottakai tallille, ja laitoin ponin kuntoon, ja TAAS maastoon :DTänään olis pitäny olla Susan valmennukset, mut ne peruttaa, ja kun menin maastoon, menin ns. karhunkierroksen, ja tein tosi paljo työskentelyy peräänannon kans, ja muutenki tuntuman kans ja nii, koska aina voi hyödyntää leveitä teitä, esim. tekemällä pohkeenväistöä puolelta toiselle ym :D Sitte tottakai vähä päästeltiin virtoja pois muutamalla laukka pätkäl, ja muuta :D Paras poni, jälleen ♥

Tuli ny vähä lyhkäne postaus, mut toivottavasti pääsis pia johonki valmennuksii, ja nii (: Tai edes maneesille.. Kuvamateriaalii ny ei oo oikee, vois taas joku päivä ottaa tallille jonku kaverin, joka kuvais ja näi (:

♥:lla miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti