Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tarullaa ;)

Tänään mentiin ratsastaan Amorilla ja Kallella, ja koska niin mahtava keli oli, nii päätettii laittaa ponskit pihalla kuntoon ! Ku ponit valmiit, menin Kallen selkään, ja Taru Amorin. Mentiin tekemään alkuverkat pellolle ;) Alkuverkkojen jälkeen päätettiin, et mennää tekemään muutamat hypyt maastoesteille ! Poneil oli hiukan hauskaa, vauhtia löyty !


Amori , eilisistä hypyistä, Taru meni tänää Amorilla.

Kalle :)
Taru ja Amori !
Ku oltiin tultu maastikset, mentiin kentälle poneilla tuuppaamaan. Tein Kallella ensin paljo siirtymisiä ravista käyntiin, käyntiä muutama askel, ja taas ravia, ja tuolla hain sitä, että sain Kallea tuntumalle, ja että se kuunteli pohjetta ja nii (: Sitte laukkaa menin ns. tylsästi, työstin vain, en tehny mitää tehtävää sillai perjaattees :D Hieno Kalle !! <3 Ratsastettiin joku reilu tunti, ja tottakai aika oli taas jo vierähtäny vaikka kuinka nopiaa :D Laitettiin ponit pois, ja neki sai mennä nauttimaan vielä super hienosta kelistä ;)  Disni sai ny kaks päivää vapaata, huomenna mennään Elinan kans vissihi maastoon ;)

nii ja mua haastateltiin meijän kunnan lehteen, tekee meijän seurasta jonku jutun, nii ku olin ainut meijä seurasta, joka pääsi aluemestaruus pallille, nii sit sen takia :D nii ja meijä seuraki mut palkitti, 30e lahjakortti Haaramoon ;) Ilmoittauduin aluekoulukisoohin, ne on ny 6.5, ja meen sielä tuttarin kouluohjelman, koska JOS meen niinisaloon kenttiksiin, nii sielä on sama kouluohjelma sitte, ja se on muutenki kiva rata ! =) Niin ja tosiaaan toivottavasti ny mennään tiistaina niinisaloon avaan tän kauden kenttäharjotukset, aaww, tätä on NIIIN odotettu koko talvi ! ja vissihin mennään Annin kans ;)  


noh, eipä täs mitää muuta..


++ SORI KESKEN ERÄNE ULKOASU


-miinA



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti