Sivut

maanantai 7. marraskuuta 2011

Hevostelua (:

Hellureei ! ♥

 Eilen (6.11) aamulla menin tekemään aamutallin, ja kun tallilta kotia, niin heti rats. kamat päälle, ja pyörän selkään (: Lähsin maneesille ratsastamaan Popin ja Villen ! Maneesilla laitoin ensin Villen valmiiksi, ja menin selkään. Laitettiin maneesiin vähän puomeja, ja yksi ristikko. Oli toisella puolella kaksi puomia, väli 16m. Sitten keskellä maneesia oli puomi, ja toisella pitkällä sivulla oli ristikko. Kun Ville on "vähän" kuuma esteillä, ja muutenkin reipas, niin niillä harjoituksilla pystyis sitte säätämään vähä tempoa jne. :) Tein kunnon alkuverkan, paljo eteen alas ja taivuttelua. Ville oli heti aluksi jo rento =) ♥ Alku verkan jälkeen rupesin tulemaan kahta puomia. Ensin tulin normaalilla laukalla, ja väliin tuli 5 laukkaa. Sitten rupesin vähän "säätämään" laukkaa. Tulin lyhennettyä/kootumpaa laukkaa, ja sain väliin mahtumaan 6 laukkaa. Lisäksi tulin pitkää laukkaa, ja sain väliin 4 laukkaa ;) Kun laukka oli täysin hallinnassa ja Ville kuuntelu toosi hyvin, otiin tehtävään mukaan ristikon, että saisin jatkettua samaa laukkaa puomeilta ristikolle. Onnistui sika hyvin ! ♥ Kun vaihtelin laukkaa, nii tein laukan vaihdon keskellä olevan puomin päällä (; Ville oli aivan super taas ! ♥♥♥ :D




Sitten Popi ♥ Tein kanssa samanlaisen alkuverkan kun Villellä. Popi oli super rento, ja liikkui hyvin itse eteen. Tulin samoja tehtäviä kuin Villellä. Popilla tuli puomi väliin normaalilla laukalla 6 laukkaa, ja kootummalla sain jopa 8, ja pidentämällä sain 5 laukkaan =) Sitten lisäsin tehtävään ristikon. Popi raukka ihan innostui ristikosta, korvat ihan niin höröön kun vain voi saada, ja eiku menoks :D ihana ♥ sitten ku se meni nii hyvin, äiti laitto n. 70cm pieneksi pystyksi, oli kumminki tarkotus alun perin mennä vaa sileellä :D Popi pikkuse tykkäs !!! Kunnon loppu verkka, eteen alas yms. 


Ihania ne vaan on :) 


Hetikun pääsin kotiin, lähdin jo tallille kattoon Disniä ♥ Disnillä ei vieläkää kenkää jalas, ku pirskatin kengittäjä ei voi tulla laittamaan sille sitä :( No ensin siivottiin Elinan kans talli :D no hups! Tuotiin hepoille kerranki oikee kunnolla purua, ku saatiin siivota :) Sitten laitoin Elinalle Matin valmiiksi, sillä välin ku Elina teki mun läksyjä :D Sitten menin pitämään Elinalle puomi/pikku-este "tuntia" ==) Matti kyllä yllätti hypyillään taas ! :D Kun Elina oli ratsastanu, hain Disnin, ja harjasin sen yms hoitelin sitä! Ihan säälittää Disniä, ku joutuu vaa kököttää pihalla, eikä pääse reenaamaan/liikkuu :D se kumminki tykkää liikku enemmä ku vaa kököttää jossai , ja olla tekemättä mitää ! ;) Putsastin vielä oikeen kunnolla semmosella jännällä sienellä Disnin kuolaimet! Ja likaa lähti, vaikka ei näytäkkään niin likasilta loppu viimein.


Ja sitten tässä vähä kisa-suunnitelmia:
13.11.2011 IR alue-este, Risulla 65cm ja 75cm, ja Villellä 75cm ja 85cm ja olisin menny Popilki, mut Inka halus mennä ;/
19.11.2011 JARA seurakoulu, ehkä joku hC verkka-luokkana, ja joku hB lisäksi Disneyllä <3
4.12.2011 IR seuranmestaruuskoulu, Disneyllä mestaruusluokka.
6.12.2011 IR seuranmestaruuseste, luulisin että Disneyllä mestaruusluokka.


Sitten muutama kuva ylimääräinen kuva: :)
 ♥Alavus pohjanmaan ponien kenttämestaruus pronssia 2011 ♥
 Viime talven hyppelöitä :)
 Mallat, kesä 2011 ♥ Nätein poni !
Mallat kesä 2011 ! <3




Tänään vielä kai meen maneesille ratsastamaan illalla Popia tai Villeä, tai molempia. Toivotaan että Disneylle saadaan mahd. pian kengittäjä !

terv. Maisa =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti