Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

12-16.11 ;)

Moi :)

Jooh, en oo nyt kereenny postailemaan, kun on ollu taas vähä kiirusta ja nii. Mutta, kirjotan nyt lauantaista lähtien, aika pienellä kerronnalla ;)

Lauantai 12.11
Aamulla menin tallille, ja Disni koppiin =) Lähdettiin maneesille. Maneesilla Disni vaan nopeesti kuntoon, ja Emilia selkään. Eli Emilia halus vielä lauantaina kokeilla mennä Disnillä jotain rataa ja muutenki vielä hypätä :) Alkuverkka, ja sitte tuli ristikkoa muutaman kerran, ja tehtävään lisäten aina yks este kerrallaan. Lopuksi esteet jotain 60-70cm :) Meni hyvin, loppuverkka ja sitten ratsastin Disnillä käyntiä kotia maaston kautta =)
 Tulin illemmalla maneesille ratsastamaan Villen. Menin vaan ihan perus tempon vaihteluita, ravi-lisäyksiä jne :) Ville taas ihan super ! <3


Sunnuntai 13.11 Kisat
Menin luokat 65cm ja 75cm sekä Villellä ja Risulla, otettiin varman päälle, ja sen takia simppelit korkeudet ;) Ensin menin Villellä :) Tosi kiva verkas, ei tarvinnu peljätä toista päätäkää yhtää :D Sitten radalla 6 esteelle vähän kiihdytti, mutta silti hallinnas pysy jne :) Tuloksena 0vp. Sitten Risulla =) Risu meni ihan Risumaisesti verkas, eli ihan hyvin :D Ja radalle muutama ponnistuspaikka kusi, mut tulos 0vp  :) Sitten kiertämään 75cm rata :) Kun sain käveltyä, niin takaisin selkään, ja menin siis Risulla heti perään 75cm ;) Risu nyt vähän parempi verkassa ;) Radallakin vähän reippaampi ! tulos 0vp ;) <3 Sitten vielä Villellä! Ville yhtä hyvä verkas taas :) Radalla jopa välillä liian hidas ! Mutta hyvä rata, ja tulos 0vp! =))

siis tulokset:
Luokka 1. 65cm arv. A.0.0
Risu 0vp, ja ruusuke.
Ville 0vp ja ruusuke.

Luokka 2. 75cm tyyliarvostelu.
Risu 0vp, ja neljäs sija.
Ville 0vp.

Kisojen jälkeen koeratsastin Mollyllä! Aivan sairaan kiva poni! <3 pistetään harkintaan, ja mennään vielä johonkin valmennukseen sillä. Ja mollyn jälkeen ratsastin Popilla, ku oli taas kisois vähä tinttaillu :D hyvin seki meni sitte kumminki!!
Kotona menin vielä ratsastamaan omalla mussukalla, Disnillä maastoon <3 paras poni !!

Maanantai 14.11
Yksi ostajaehdokas, ja tykkäs Disnistä, ja tuli tarjous, ja viikonloppuna tehdään ostostarkastus. Mietitään.

Tiistai 15.11
Maastoon Disnillä :) My angel <3

Keskiviikko 16.11
Ratsastin Disnillä tallin yhdes aitaukses koulua :) hienosti meni !!! <3<3<3

Joo, tossa aika lyhyesti kaikki kerrottuna, mutta ainaki jotain tietoa tapahtuneesta ! Lisää tulossa, kun on aihetta =)

terv. Maisa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti