Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Aluekenttävalmennukset 26-27.4 Niinisalo + parit kisat !

Hei !

Oltiin siis pari viikkoo sitte Niinisalos kenttävalmennuksis! Ekana päivänä mentiin harrasteen tehtäviä, vähän vaan niinku totuteltiin taas maastoesteisiin ja sai muutenki hepat helpon alun pitkän tauon jälkeen. 




"jaa mistä mun pitää mennä?!?!"


Toisenä päivänä mentiin ensin harrasteen rata läpi kisoja ajatellen. Sitten siirryttiin rannan puolelle, ja mentiin muutamat tuttarin esteet + käytiin vedessä:) Ella molempina päivinä ihan super!! ♥ Ja muutenki oli tosi kiva reissu kaiken kaikkiaan!

Torstaina 2.5 oltiin meirän seuran seurakoulukisoos. Menin sekä Intolla että Ellalla helppo B:0 ohjelman. Olin molempiin tosi tyytyväinen! Intolla sain 57.800% ja Ellalla 65.600% sekä 2.sija:)

Lauantaina 4.5 oltiin kauhajoella aluehallimestaruuksissa! Verkka oli pihalla, ja maneesissa kisat. Menin Ellalla 90cm ja 100cm oli mestaruusluokka. 90cm verkka meni hyvin! Ainaku pääsi maneesiin, sai hypätä vielä esteen numero 1. Tulin sen, ja se tuli tosi hyvin. Sitte saatiin lähtömerkki ja lähdettiin radalle. Heti ensimmäinen este tippui, ja kyllä otti päähän. Mutta loppurata sujui tosi hyvin, ja mm. radalla oleva muuri ylitettiin puhtaasti ilman mitään ongelmia, vaikken oo koskaa mitää muuria hypänny Ellalla. Tulos siis 90cm 4vp. Mun seuraavaan lähtöön oli sen verran aikaa, että laitettiin heppa koppiin hetkeksi aikaa. Sitte kävin kiertämäs 100cm radan ja mentiin parin ratsukon jälkeen ottaan E kopista pois. Verkassa säätelin paljon laukkaa eteen ja takas. Hyppyjä otettiin vaan muutama, koska hyppyjä oli kumminki jo takana. Eka vaihe mentiin nollilla hyväs rytmis ja muutenki oli aika sujuvaa menoo, paitsi sarja meinas olla vähä ahdas.. Sitten alko uusinta. Olin hirveen tyytyväinen jo täs vaihees. Uusinnan eka puhtaasti, mutta kun tultiin uusinnan tokalle, olin menossa väärälle esteelle, ja tajusin sen kyllä sitte, mutta vähä liian myöhään. Sain vielä joten kuten käännettyä esteelle, ihan vinossa ja muutenki huonosti. Tultiin ihan sika pohjaan, mutta Ella vaa lähti hyppyyn. Este tietenki tippu, mut mentiin vielä muutama este että päästiin maaliin. Ärsytti aluks ihan sikana, mut turhapa sitä on jossitella :) Heppa oli kuitenki hieno ja oli tosi rehellinen! Lopputuloksis oltiin kumminki metris 16/28, että ei ny kumminkaa viimmeesiä. Kiva oli kyllä tääki reissu, ja kaikinpuolin jäi ihan hyvä fiilis :) !

Mennään nyt viikonloppuna Niinisaloon kenttiksiin, ja mennään nyt ihan harraste :) Sitte siitä viikko, niin Ylistarossa on meidän kauden ekat ulkokisat, jee ! 

-miinA

2 kommenttia: