Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Alavudella maatoestetreenit, ja Disnin hakua.

Juu,

elikkäs eilen illalla lährettiin vielä Inton kans alavudelle hyppimään maastoesteitä, kun tässä pähkäillään mennäänkö alavudelle kenttiksiin vai ei. No tein samanlaisen verkan kuin kisatilanteessa, ja sitten suoraa radalle. Into meni tosi hyvin, jopa yllättävän hyvin, jos ei pelottavaa mökkiä lasketa :D Veteenki meni suht. hyvin, ja otettiin rataan lisäksi vielä portaat ylös ja alas, jaja ainii joo, mentiin kans seinä, ja kapee tukkipysty, joka myös tuttarin tehtävä. Menin vielä lopuksi muutaman kerran vielä pöytä-mökki linjan. Sitte mentiin ottaan hevosilta suojat pois, ja mentiin vielä veteen vähä jalkoja viilettään. Sitte hölkkäiltiin ylös, ja Aino anto hevosensa mulle käsihevoseksi, ja menin intolla ratsastaen, ja Taika käres vielä tekeen loppukäynnit =) Toosi hauskaa oli, mutta huomenna pitää päättää sitte kannattaako mennä niihin kenttiksiin, vai ei!

Tänään en ratsastanu Intoa, koska se meni kärryhevoseksi joihinki kruunuhäihin :D

Illalla haettiin Disni kotia Annilta, ja pakattiin kamppeet kyyttihi, ja kotia kohti --> Disni ja Malika oli ollu kyl kuulemma iha huippupari, ku oli toisiansa hoidellu yms =) Sitte kotona lährin vielä Disnillä maastoon, ja menin vähä pelloilla, jaja semmosta. Maastos olin vähä vajaan tunnin. Sitte päätettiin äitin kans pestä Disni ihan perusteellisesti :D Tuli kiiltävä poni ♥

Huomenna kohti ylistaron hebbalot-tapahtumaa, joissa Inton kans esiinnytään ;)

Ja sori kuvaton postaus, mut en jaksa aina laittaa niitä vanhoja kuvia, pitäs oikee olla ahkera ja tehä vaikka joku päivä joku erikoos postaus ;)

-miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti