Sivut

torstai 6. syyskuuta 2012

sellaaset kisat.

Joo, elikkä olin eilen kurikas seuraestekisoos, mut ne kisat ei oikee kyl menny putkeen:D Jo heti alkukäynneis into tuntu iha sairaan laiskalta, ja tahmeelta, enkä saanu sitä missää askelajis liikkuun kunnolla eteen. Noh, oikeestaan ainut hyppy edes verkas ei onnistunu kunnolla, vaikka paikat ja kaikki osu, into tiputteli ja teki kaiheita hissihyppyjä jajajaj pläääähh.. Noh, sitte mentiin radalle. Melkein ekalle normi pystylle meinas tulla jo kielto, ku vauhti vaa hiipu ja hiipu.. No päästiin ku päästiinki esteestä yli, no sit tuli taas pysty, jossa jotai mörköjä alla, ja sitte päästii toisel yrittämäl yli, sitte linja ja okserista yli kauhial hissihypyl, ja sit mä idiootti ratsastin väärälle esteelle, ku menin muurin vaik piti mennä vedelle.. No 80cm hylky.
No sitte lährin jo toisena 90cm, nii otin vaa yhen hypyn pystylle ja okserille. Taas pia radalle, ykkösestä hilikulla yli, kakkonen yli, kolmoselle kielto, ja sitte vedelle kielto, ja ei menny toiselkaa yrittämäl yli. Into oli toosi outo, koska ei se yleensä tiputa, ja ny puomikki vaa kolisi ja aargh:D No ei aina voi onnistuu, ja Inton kans pitää vaa muistaa et Intol on näitä "Ehkä hyppään, ehkä en" päiviä joskus!

No  hyvillä mielin sitte 16pv seinäjoelle piiitkästä aikaa aluekisoohi, mennää vaa 80cm, koska muut luokat on mestaruusluokkia, ja ku suokkien mestis on 90-100cm, ja siihe olis tarvinnu kaks 90cm aluekisoosta, ni en sit voi mennä sitä /: Toivottavasti päästää ny johonki valmennuksee enne kisoja, jo luultavasti sunnuntaina :) Ny mä lähren ratsastamaan, adios ;) Ja huomenna Henna ratsastaa Inton, ja la vapaa, ja sit mä meen taaas sunnuntaina! Itte lähren huomenna Tarullee, ja mennää luultavasti lauantaina kattoon ypäjälle SM: kisoja ;) Jeejee, tuloo kivaa!

Kuvia ei ainakaa ollu tullu vielä.

xoxo miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti