Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kauden ekat alue.este kisat, ja ratsastelua.

4.3.2012

Elikkäs, meidän seura järjesti pohjanmaan tän kauden ekat alue-este kisat. Aamulla herättiin Tarun kans ajois ennen seittemää, ja heti tallille. Tallille putsattiin nopeeta varusteet ja laitettiin kamat kasaan. Sitten poni sisälle, suojat jalkaan, ja nahkariimu päähän. Äiti tuli hakemaan vähä ennen kaheksaa tallilta, ja sitte maneesille. Vaikka kisat alko vasta yheksältä, ja meiltä menee maneesille autolla vajaa 10min, nii maneesilla oli ratakökkä kaheksalta, eli sinne mentiin.

Kun kaikki oli valmista, kisat sai alkaa. Kisojen eka luokka oli seuraluokka, 70cm. Liputin sen luokan, ja sitte nopeeta omien varusteiden vaihtoon, ja radan kiertoon. Rata tuntui tosi kivalta, ja ainoastaan yksi vähän muita haastavampi linja kaarella. Muuten kiva rata (: Sitte ponin selkään. Piha oli tosi liukas ja kova, joten vain kävelin sielä, ja otin ihan muutaman kierrosta ravia =) Olin vasta toisessa verkassa. Disni oli aluksi taas vähän laiskahko, mut ku suuntaa vaihdettiin, Disniki vähä heräs (: Verkka meni tosi hyvin, ilman kieltoja tms! Sitte radalle. Rata meni mun mielestä hyvin, ei kieltoja tms, 0vp! Ja saatiin tyylipisteitäkin ihan kivasti, 32,5p. Oltiin lopuksi jaetulla neljännellä, ja kolme sijottu ! Sai olla kyllä tyytyväinen Disniin ♥ !

Loppu päiväkin meni kisoissa, nimittäin kisoissa oli tosi paljon lähtijöitä, ja meidän piti olla sielä töissä =)

5.3.2012
Heti koulusta päin maneesille, ja ratsastamaan Ilonalla ja Joonaksella :) Hyppään/ratsastan aina välillä noilla kahella pikkuponilla, ku niitten omistajat ei oo vielä kauheen osaavia. Menin lopuksi Joonaksella (säkä. n.120, welsh) jotain 70cm, ja Ilonalla (ylikorkee shettis, säkä. n. 115cm) ehkä 50-60cm. Hienoja poneja kyllä ! =)
Sitten tietenkin vielä illemmalla omalla ponilla maastoon. Tiet oli aika paskoja, jaja liukkaita + kovia, joten enimmikseen vain kävelin, ja otin muutaman ihan lyhyen ravipätkän. Laukata en viittiny. Olin Disnillä maastos puol tuntia ! ♥

ja muutama kuva :
Alue 80cm ♥

Alue 80cm ♥



(c) elina

-miinA-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti