Sivut

torstai 16. helmikuuta 2012

VOI KYYNEL.

Joo ja toi otsikko Elinan mieliks ;P En ny oo tehny mitää erikoosta mut täs ny parista päivästä vähä..

Maanantai
Emman kans tallille. Oli kauhia kiirus, ja Disni vaa äkkiä kuntoon. Menin hankeen taas, laitoin gramaanit =) Menin toosi nopeesti, ja en hirveesti kerenny mitää työstään. Ratsastin vaan jonku vajaan puol tuntia.

Tiistai
Koulua, tuuppasin oikeen kunnolla! Tein kaikkia perus juttuja, esim. pohkeenväistöä ja avot, sulut jaja laukanvaihot ja nii :D Tuuppailin siinä tunnin verran, ja sitte vaan laitoin fleecen ponin päälle, ja menin vielä maastoon kävelemään vajaaksi puoleksi tunniksi :)

Keskiviikko
Elinan kans piiitkästä aikaa tallille <3 nojoo, Elina oli jo vähä harjannu Disniä, ja mun ei tarvinnu ku laittaa suittet päähän, ja loimi päälle. Mentiin "kentälle" hankeen kävelemään. Ratsastin Disniä eteen alas, ja kävelin vain siinä Elinan kans reilun puoli tuntia (:

Torstai
Ja taas Elinan kans tallille :D Elina oli TAAS harjannu Disniä, ja laitoin sille muut kamppeet sitte itte ! Mentiin kentälle vähä tuuppailemaan(: Alkuverkas ratsastin Disniä vaan rennoksi yms =) Laukas Disni oli tosi virtaanen, hihi :D Sitte alkuverkan jälkeen otin kunnolla ohjia, ja rupesin työstämään Disniä oikeen kunnolla ! Oli kyllä aika hyvä, tyytyväinen sai taas olla ! Laukaski meni ihan ok, ja loppuraveis taas oikee pidensi askelta, ja oli tooosi rento =) HIENO PONII <3  Sitte ponilta varusteet poiss, ja pääsi vielä onneksi pihalle ;) nii ja kiitos Elinalle taas seurasta !


yritän saada tän päivän aikana kuvia, ku oma ei ny just suostu -.-


by miinA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti