Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

-Olet aina sielä minne menenkin-






                                                   You are diamond in the sky
                                                    You’re a shooting star I see
                                                   We were made ​​for each other
                                                  you are always my number one         




Nobody sees, nobody knows, we are a secret
Far from the others, Close to eachother




                                               something tells me, i am not alone 

                             


My love ♥

Alue-koulukisat IR 23.4

Eli viimeviikonloppuna olin alue-koulukisois. Menin sekä Intolla että Popilla. Popilla menin Ponien hallimestaruuden, K.N. specialin ja Intolla suokkien hallimestaruuden, hB:0:n. Popi oli verkas ihan paniikis koko ajan, pelkäs ihan kauhiasti tuomari-päätyä, ku sielä oli kauhia hälinä koko ajan. Noh, popi on tommone :D Radalla ei kumminkaa mitää sinkoollu, vaa pysy nahoissaan. Rata oli aika jännittyny, vaikka muoto kyl säily koko ajan. Mut oli kyl myös hyviä pätkiä. Saatiin tulokseks n. 57%, että ei ny kovin hyvät, mut pääasia et päästiin koko rata läpi, ku verkka oli mitä oli! Intolla sitte verkka meni ihan ok. Rataki oli ihan ok, mut intolla ei oikeestaan oo mitää keskiliikkeitä, ja niitä tos kyseisesradas oli nii paljo, nii se vähä kostautu lopputulokses, joka oli n. 55%. Mut tää oli oikeestaan mun ja Inton eka yhteinen koulurata, missä muoto säily koko ajan ryhdikkäänä, eikä into menny matalaksi. Lisäksi Henna meni Ellalla hA:0:n, ja sai siitä kans ihan ok tuloksen, n. 56%. :) Hienoja heppoja.

Täs ny näin lyhyesti selitettynä. Mulla olis kyllä vähä kuviaki puhelimes, mut jostai syystä puhelin-kone yhteys ei jälleen toimi.. huoh.

xoxo miinA

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kauden avaus !

Hei, ei oo ny oikeen jääny aikaa bloggailuun, mutta päätin ihan pika pikaa kertoa kaksista alue-kisoista missää ollaan oltu.

3.3.2013 E-purin alue-estekisat. Intolla 80cm hylky, kakkoselle kaks kieltoo. Ellalla 90cm 0vp ja ruusuke, ku arvostelu A.0.0, sekä 100cm 0/0vp, ja toisia ei-sijottuneita.




9.3.2013 IR alue-estekisat. Menin Ellalla 90cm 0/4vp, ku tuli uusinnan eka alas. Kumminki ihan ok rata :) Ja metri oli kyl iha katastrofi. Tuloksena 10vp, mutta maaliin päästiin ehjinä :)
odottelua..









Ny on pakko lähtiä tallille, hepoille tiedossa armotonta hankitreeniä ;)

xoxo miinA