Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

kenkä irti..

Moikka! 

Eilen käpsyttelin suoraan koulusta tallille :) Vaihdoin kamppeet ja hain Ellan tarhasta. Noh, tietenki ku rupesin ottaan tilsoja kavioista, niin Ellalta oli lähteny oikee etukenkä. En sitte päässykkään ratsastaan vaikka niin olin suunnitellu, mutta hoirin sitte neidin oikeen perin pohjin, ja harjasin sen jaja laitoin sitte lopuksi lämpöpumppujen alle ja laitoon sille pari siivua heinää että sai syörä ne rauhas. Talli oli siivoomatta, joten aloin siivoon sitte karsinoita. Talli hommien jälkee vein sitte Ellan takas pihalle, ja etin kengän joka ei meinannu eka millää löytyä.. Mut löysimpä onneks :) Äiti lupas laittaa kengittäjälle viestin, että pääsis taas mahdollisimman nopeeta ratsastaan kunnolla.

Illalla menin sitte kattoon Susan valmennuksia (en sitte päässy tippuneen kengän takia valmennukseen).


Sanni ja Into :)

Että sellasta, ny lähren ratsastamaan Intolla :) 

-miinA

maanantai 29. lokakuuta 2012

pikaiset kuulumiset :)

Noniin, nyt toivottavasti oon saanu pienen loman seurauksena lisää intoa tähän bloggaamiseen :) On nyt ihan muutamana päivänä tehny mieli tulla postaamaan ja kertomaan uutisia, mutta en oo ehtiny :D

Mutta mutta, osa jo varmaanki tietää, että mulle tuli reilu kuukausi sitten uus heppa Prella "Ella". Tehtiin siitä ainakin nyt alkuun vuoden yp sopimus, ja mietitään ostoa sitten myöhemmin. Oon nyt kerenny käymään sillä muutamissa Susan kouluvalmennuksissa, joista olen saanut kovin paljon hevosen taidoista ja näyttävyydestä, ja muutenkin ahaa-elämyksiä lisää hevosen ratsastamiseen. Oon myös hypänny sillä kolmesti, kerran Heidin estevalmennukses, jossa mentiin jumppa-sarjaa ja sitten myös ihan rataa Maijan estevalmennukses:) Lisäksi oon ollu sillä kerran meirän seuran rataharjotus-kisois, joissa menin 80cm & 90cm molemmat nollilla (sekä samois harkkareis menin intolla 80cm 0vp) Joo ja Intosta puheen ollen, en ole todellakaan lopettanut Intolla ratsastamista, vaikka "oma" hevonen onkin. Ratsastan siis Ellaa viikossa 6krt ja yks vpäivä, ja Intolla sitten n. 4-5krt, kun sitten sen omistaja ja Henna ratsastaa välillä myös:) Ja Ella ei ole enää samalla tallilla, vaan Leikkarin tallilla, jonka läheisyydes on mm. ilmajoen maneesi. Ratsastelen myös 1-2krt viikossa Popilla (leikkarin tallilta kimo poni, jolla oon ennenki ratsastellu/kisannu) ku muuten Popilla ratsastelee kaks pikku-tyttöä. Ja just sunnuntaina starttasin Popilla alue-koulu kisoos hC:2, ja saatiin 62,045% ja oltiin tietenki ensimmäisiä EI-sijoittuneita :D Että sellasta :)

Pitäs varmaa taa ulkoasuki joskus päivittää xD Ja aattelin että teen Ellasta vähä niinku erikoispostauksena kunnon esittely-postauksen, niin pääsette vähä paremmin perille mimmonen neiti on kysees :)

Täs tämmönen pikapikapostaus näin ennen kouluun lähtöä=)

Ja muutama kuva Ellasta:

cee Elina Voutilainen
cee Elina Voutilainen

cee Elina Voutilainen

cee Elina voutilainen

adioos seuraavaan postaukseen, joka tulee mahd. pian ;)


tiistai 2. lokakuuta 2012

sorry.

Nyt ei oo tullu postailtua taas vaihteeksi, mutta pikaiset kuulumiset. Viime viikon torstai meille saapui uus heppa, Ella ♥ 10v pv tamma, ja niin paras ku olla ja voi :) Super ratsastaa, ja mun makuun just kuuma hypätä, ja muutenki omalla tavallaan hyvin haastava ! Nyt meillä on vuoden ylläpitosopimus, jonka jälkeen mahd. ostoa mietitään . Katsotaan nyt mihinkä aika meirät vie ;)

Mutta aijjon pitää nyt n. kuukauden postaus tauon, jos saisin sitten siitä lisää inspiraatiota :)

siihen mennes, ADIOSS !

xoxo miinA