Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

äöä

En oo ny päässy postaileen, koska mun henk.koht. elämäs on ny tapahtunu kaikkee, että postaan ku saadaan kaikki järjestyyn (: Intolla oon ny kisannu, eka kurikas 20pv, menin 60-70cm 4vp, ja menin sitte 80cm, koska ärsytti se turha pudotus. 80cm nollille, ja sijotuttiin 4. (: Ja huom. olin hypänny Intol edellisen kerran viime kesänä, ja suoraan vaa kisoihi ;) Ja sit 26.pv lähettiin ylistaroon alue-estekisoihin, ja menin vaan 80cm, ja nollille, ja sijotuski jäi niiin pienestä kii /: Mut oon niiin tyytyväine ♥

lisää postausta ku saan vähän asioita järjestykseen.

Nii ja tänää Intol Susan kouluvalkkuun ;)
'
-miinA

tiistai 1. toukokuuta 2012

3h maastolenkki med. Elina ja Matti


Hei, 
eilen menin tallille siinä yhren mais. Eka vähä Elina kuvaili heppoija, sit vietiin Disni ja Matti sisälle, ja harjattiin niitä varmaan puolituntia ! Tuli kyl puhtaat ponit ainaki. Varusteet päälle, ja päätettiin lähtiä maastoon, koska toosi mahtava keli :)

cee Elina
cee minä
Justiin ku päästiin tielle, niin yks mun ystävä Inka soitti, ja kyseli et missä oon. Se kysy mua ja Elinaa maneesille hyppiin, ku ne oli rakentanu sinne miniesteitä, kaikkia mahdollisia erikoisesteitä jaja semmosta ! Päätettiin sitte lähtiä maaneesin lenkille, ainaki tierettiin, et tuloo kunnon lenkki! Mentiin ensin larvan kautta, ja ku päästiin semmoselle peltotielle, nähtiin sielä keskellä peltoo joku ihme tyyppi. Vaikka mä koko elämäni oon kulkenu larvas maastoilemas melkee joka päivä, nii en koskaa oo nähny siinä talon vieres ketää, koska se taloki on nii epämiellyttävä. Se tyyppi vaa rupes yhtäkkiä juokseen ihan kummalla lailla. Puhuin sitte siitä tyypistä äitillle, ja se sano et siinä talos asuu semmone perhe, et isä muuten vaa vajaa, ja lapset (jo aikusia), niin ne on kehitysvammasia, ja Äiti kuollu jo. Että sellasta. Sitte päästiinki pia maitotonkkien kohdalle, ja siitö ylitettiin isotie, ja sitte pian päästiin varvenkyläntielle, ja sieltä sitte ns. maneesin tielle ;) Siitä meni maneesille joku n. 20min! Meillä oli tossa vaihees menny jo tunti tallilta, koska otettiin vaan muutama ravi pätkä, koska tästä lenkistä piti tullakki tosi semmone rento ja semmone, ei yhtää hevoset hies ku tallilla tms. saanu olla :)



:)


Kun päästiin maneesille, ei Inka ja Vera ollu vielä tullu maneesille. Päätin ottaa laukkaa, koska maastossa me  ei tänään laukata, koska Matti on vähä semmone maastos xD En tullu niitä esteitä, koska tänään mennään Niinisaloon hyppiin niitä maastoesteitä, että en sitte viittiny. Tosin ku maneesin pihas on semmone ns. panketti, hyppy ylös, nii tulin sen parikertaa, ja Inka otti kuviaki. Ku Veralla on semmone Muffe poni, joka on saanu Veraan yliotteen, niin se sielä sätkyili ja sinkoili, ja sitte ku Muffe hyppäs pystyyn , se kysy sitte, että voisinko mä mennä selkää, koska sitä ihan oikeesti kuulemma pelotti. Tottakai menin, ja oon menny Muffella ennemminki, esim. talvella olin sillä Susan kouluvalmennukses (: Joo, kyllä se Muffe muaki kokeili, esim. yhtäkkiä lähti rennosta laukasta täysiä vasemmalle päin, ja säikky yhtä nurkkaa sielä pihalla, ja sitte vielä kerran pysähty täysiä kuin seinään, nii yhen esteen jälkeen :D:D En kyllä tippunu, mut kyl se poni ton kokeilemisen taidon osaa. Mut kyllä se Muffe hienostikki osas mennä, kunhan vaa eka vähä rauhottu ♥ Sittekku Vera taas uskalsi vaihtaa poneja (se meni Disnillä, ja sano et ostais, jos Disni vaa vähä isompi), niin sitte kuvailin vielä vähä Inkaa ja Jokerii. Sitte pian meijän oli pakko lähtiä kotia päin. Mentiin vesitornin kautta, ja ravattiin vesitornintie, ja sitte piti kävellä aika kauan, koska oli se isotie, jossa menee esim. rekkoja jaja kaikkee tällästä vaa sielä täysiä. Maneesilta tallille meni sitte n. 30min.
Elina ja Matti // video laatu
Tallilla ku oltiin, niin tarkalleen oltiin oltu 3h ja 20min maastos :D Mutta koska meijän reissu oli meijän poneille nii rento, ja pääasisa käyntiä, nii siitä tuli ihan hyvä (:  Kivaa oli, ja pian varmaa uusiks ;) ♥ paras Disniiii ♥

Tänään lähetään niinisaloon hyppiin maastoesteitä, jaja ootan niiiiin innollaaaaa :DD ♥ Lähetään Annin ja Tyynen kans sinne. ;)

-miinA